onderhoudsbedrijf in Wieringerwerf

Rake onderhoudsbedrijf in Wieringerwerf

Rake onderhoudsbedrijf in Wieringerwerf

Bent u opzoek naar een goed onderhoudsbedrijf in Wieringerwerf? Rake onderhoudsbedrijf uit Heerhugowaard is gespecialiseerd in schilderwerken en kleine herstel en reparatiewerkzaamheden. Heeft U een klus voor ons onderhoudsbedrijf in Wieringerwerf waar uzelf niet aan toekomt. Bel Wessel Rake op: 0637160227 en wij komen langs voor een kennismakingsgesprek en een nette prijsopgave.

Kwaliteitsmerken verf

Rake onderhoudsbedrijf uit Heerhugowaard werkt met de beste kwaliteitsmerken materialen voor het hoogste haalbare eindresultaat, kwa resultaat, afwerking en garantie. Rake Onderhoud is een klein en jong onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in klein onderhoud en grote schildersklussen. Schilderen is onze passie en grote liefde, wij repareren al uw houten kozijnen, deuren en ramen en zorgen voor de perfecte afwerking.

Interieur schilderwerk

Ook mag U ons altijd bellen voor het schilderwerk van u muren in huis, wij werken met de beste kwaliteitsproducten en hebben een oog voor sfeer.  Samen kunnen we de kleuren uitzoeken die het beste bij uw huis en de lichtinval passen. Door ons vakkundig advies voelt het na oplevering van ons schilderwerk alsof u een nieuw huis heeft met een totaal nieuwe aangename sfeer.

Exterieur Schilderwerk

Rake onderhoud is ook vakkundig en ervaren in het schilderen van uw houtwerk buiten aan en om het huis. Boeidelen, kraaldelen, lijstwerk of schuttingen opnieuw schilderen geen klus is te klein of te groot voor ons. U kunt ons altijd bellen op 0637160227 of een bericht sturen via het contact formulier hier op de website.

Keukens en natte ruimtes

Is uw keuken of natte ruimte aan een nieuwe frisse kleur toe, neem contact op ons. Wij komen langs voor een kennismaking en een vakkundig advies. Naast prachtig schilderwerk kunnen wij ook uw vochtige of natte muren kaal maken, de muren impregneren en vochtdicht afwerken. Hierdoor heeft vocht en vuil geen kans meer en kunt u het makkelijk schoon en droog maken en houden.

Nieuwbouw, verbouwing bent u opzoek naar een onderhoudsbedrijf in Wieringerwerf

Krijgt u een nieuw huis? Neem dan nog voor de afbouwfase contact met ons op. Wij zullen ervoor zorgen dat al uw schilderwerk met de hoogste kwaliteit en garantie wordt afgewerkt en opgeleverd. Samen kiezen we de mooiste en beste kleuren uit die bij uzelf en uw nieuwe huis passen. Omdat Rake onderhoud als laatste van alle vakmannen uw nieuwe huis ingaat, om aan het interieur te werken, zijn wij ook de laatste die vertrekken en uw huis leeg en keurig schoon opleveren.

Bel Wessel Rake op: 0637160227